Ученик разказа как 53-годишната му госпожа го изнасилила брутално (СНИМКИ)

53-годишна учителка имала 2-годишна връзка със своя 15-годишен ученик. Интимните отношения между Дебора Лоу и младежът продължили от 2014 до 2016 г., но за тях станало ясно чак през 2017 г.

Tогава преподавателката била арестувана, пише DailyStar. Когато полицията започна да разпитва тийнейджъра дали случайно не е бил изнасилен, той заявил, че поради своята млада възраст не могъл да устои сексуално на учителката.

Тийнейджърът реши да разкаже какво се случило, когато бил едва 15-годишен. Според него всичко започнало с флирт, след което той и учителката си разменили телефонните номера. Тогава двамата правили секс по телефона, но страстта се разпалила до такава степен, че тя го поканила в дома си.

„Тя ме посрещна с разкопчана блуза и от деколтето й можеше да се види голата й гърда. Отидохме да си легнем и се целунахме, а след това започна да прави секс с мен“, споделя младежът.

Тогава Лоу помолила момчето да я хване за косата, а след това започнали страстен секс. Учителката одрала с нокти момчето по гърба, като следите от кръв останали дори по леглото.

На следващия ден момчето се почувствало неудобно и депресирано, но след това Лоу многократно провокира тийнейджъра да правят секс в продължение на две години.

„Тогава бях на 15 години и бях много развълнуван и емоционален. Да правиш секс с учител е мечта за всеки“, добавя той. Девора Лоу бе осъдена за две основания: за съблазняване на непълнолетен и злоупотреба с доверие.

Процесът по случая на изнасиления от 53-годишна учителка тийнейджър все още продължава, докато Лоу е в затвора.

Източник: БЛИЦ 

Подобни статии

Top