Ученик тормози учителка за тройка. Ето разказа на преподавателката! (ВИДЕО!)

Местят момчето в друго училище

Потресаващ видеоклип в две части на недоволен и буйстващ ученик, който тормози учителка, се появи в социалните мрежи. Клипът е сниман преди два дни – на 27 юни, в пловдивското СУ „Паисий Хилендарски”, съобщава „Телеграф“. През тази учебна година главният герой на видеоклипа – Иван, е бил в 9-ти клас.

Сюжетът с насилието върху учителката се развива в часа по английски език. Иван е искал да получи тройка, но без да има знанията дори за тази оценка. Поради това, че бива оформен със справедливата за знанията му двойка, той побеснява. В първото видео младежът хваща дървена пръчка и с нея удря първо дневника, а след това и телефона на преподавателката. Тя му казва да не удря телефона й, защото не й го е купувал той.

Клип 1! В клип 2 е директно за съд!Заради такива деца, не останаха учители, искате образование, но никой не се интересува как се държат децата ви с учителя. А учителите ги е страх да се оплакват, защото ще останат без работа.

Публикувахте от Да запазим Българското в Четвъртък, 27 юни 2019 г.

Не става ясно какво е продължението между двете части на клипа, но във второто видео се вижда как учителката склонява да му напише в дневника с молив заветната тройка. Иван настоява оценката да му бъде нанесена с химикалка, но преподавателката е непреклонна и вписва тройката с молив. Получаването на оценката води до буйна радост у тинейджъра, който започва да крещи от радост. Той хваща дребната на ръст преподавателка в силна прегръдка и започва да я тресе с всичка сила. След това с викове и крясъци удря вратата на класната стая, а после събаря вещи върху шкаф в близост.

Клип 2! Вижте и клип 1 в страницата. Заради такива деца, не останаха учители, искате образование, но никой не се интересува как се държат децата ви с учителя. А учителите ги е страх да се оплакват, защото ще останат без работа.

Публикувахте от Да запазим Българското в Четвъртък, 27 юни 2019 г.

1 2

Подобни статии

Top