Учител от Раковски с високо отличие за професионализъм и всеотдайност (СНИМКИ)

Награда за висок професионализъм и всеотдайност в педагогическата дейност бе връчена на учител от Раковски

Преподавателят от ОУ „Христо Ботев“ в Раковски Ана Боргоджийска бе отличена на годишните награди на Регионалното управление на образованието – Пловдив. Наградата й бе връчена от  директора на РУО – Пловдив Иванка Киркова на церемония в актовата зала в СУ „Свети Седмочисленици“.

Призът е признание и висока оценка за значимостта на учителския труд и израз на позитивното отношение към професията.

Госпожа Боргоджийска получи плакет и билет за концерта на дует „Ритон“ в Пловдив на 29 май – така РУО подпомага каузата на Седмицата на благотворителността да се изгради Младежка зона за активно гражданство.

Ана Боргоджийска успя да развие и внедри идеята по  интересен и непопулярен начин да се изкарат учениците извън затворените пространства на учебното заведение.

В училищният двор на ОУ „Христо Ботев“ са разчертани  настолни игри като  „Не се сърди човече“, „Туистър“, „Морски шах“,“Лабиринт“, логически игри, в които се използва таблицата за умножение и още куп занимания. Очертано е и поле с мобилини пътни знаци, на което децата учат правилата на движение по улиците и пътната безопасност.

Идея от чужбина намери място в училище в Раковски (СНИМКИ)

„Идеята е да превърнем сивият двор в притегателно и любимо място на децата , с цел да играят повече на открито, а не да се задържат продължително време пред телефоните и таблетите“– споделя Боргоджийска. 

Подобни статии

Top