Учител по математика стана секс-гуру (СНИМКИ 18+)

Гуруто третира жените като кучета и им обещават, че след това ще си хванат богаташи

36-годишният Александър Кирилов, познат още като Алекс Лесли, обучава девойки на сексуални методи и манипулация, пишат руски медии, цитирани от „Блиц“. Той твърди, че е дал възможност на стотици жени да създадат добра връзка или брак.

Секс-гуруто от Москва вече няколко години върти тази академия и твърди, че тя върви много добре.

Кирилов, който иначе е учител по математика с диплома от Московския държавен университет, предлага две нива на обучение, като основното трае два дни и струва 115 евро, а напредналият курс е една седмица и се заплаща 330 евро. Той твърди, че е експерт в областта на мъжко-женското общуване, нестандартни връзки, секс, садо-мазо секс, техники за оргазъм и проява и подтискането на емоциите.

Секс-гуруто обещава на жените, че ще им открие тайната как да си хванат богаташи. Руснакът, който постоянно пускса провокативни фотографии в мрежата, където обикновено е сред полуголи негови ученички, гарантира успех.

„Уча момичетата на техники, които да променят целия им живот – как да задоволяват и манипулират мъжете, за да ги подчинят. Уча ги как да манипулират емоциите и чувствата на ергените и богатите мъже. След обучението те стават храбри, самоуверени и женствени и всички пречки пред тях падат,“ обяснява Кирилов.

„Покрай умението да флиртуват, обучавам девойките да бъдат добри в секса и незабравими в леглото.“, допълва още той.

Както самият Алекс признава, неговите ученички усвояват сексуални умения с помощта на техники, които се използват при дресиране на кучета.

„Основният принцип на тренировките е похвалата и наказанието. Хвалите някого емоционално и интензимно, а от друга страна наказанието е студено, без емоции. Също както при дресиране на кучета.“, обяснява гуруто.

Александър Кирилов постоянно се хвали, че една от най-добрите му ученички е руската старлетка Анастасия Вашукевич, по-известна като Настя Рибка.

След курс при Кирилов тя се присламчи към милиардера Олег Дерипаска, чието богатство се изчислява на 6,6 милиарда долара. Рибка заедно с още няколко девойки прекарала три дни на яхтата на милиардера, където твърди, че е правела секс с него. Тя публикува снимки заедно с Дерипаска на борда на яхтата, а заедно с тях бил заместник премиерът Сергей Приходко.

Покрай тези снимки избухна скандал, тъй като медиите ги използваха за да докажат връзките между Дерипаска и Кремъл. Олигархът реши да съди Рибка за нарушаване на личния живот. Съдът в Москва отсъди в негова полза и нареди на старлетката да свали всички снимки от социалните мрежи.

Подобни статии

Top