Учителка се отдала на сексуални отношения с тийнейджър (СНИМКИ) - DC news

Учителка се отдала на сексуални отношения с тийнейджър (СНИМКИ)

Шокиращ секс скандал в елитно училище

45-годишната учителка Ейми Палмитес от Лос Анджелис е обвинена в сексуални отношения с 16-годишен ученик. Жената преподава биология в елитното училище Brentwood, където учат децата на знаменитости като Харисън Форд и Арнолд Шварценегер. Учителката е арестувана, съобщава The Sun, цитиран от „Блиц“.

Предполагаемата жертва на интимните желания на Ейми е един от учениците в престижното училище, който вече бил навършил 16-годишна възраст. Полицията не съобщава никаква допълнителна информация засега.

Не са ясни и детайлите около отношенията на учителката с ученика, нито даже личността на тийнейджъра. В момента учителката, за която се съобщава, че е сериозно обвързана с 53-годишния Виктор Брузезе, се намира зад решетките като съдът е готов да я освободи под съдебна гаранция от $230 хил. долара.

Училището Brentwood, в което е извършено престъплението, се счита за най-доброто в Лос Анджелис. Именно тук учи синът на кинозвездата Харисън Форд, дъщерята на актрисата и носителка на „Оскар“ Рийз Уидърспуун и други деца на известни родители. Това учебно заведение е завършил и синът на Арнолд Шварценегер. Този факт само усилва любопитството на обществеността и това принуждава полицията да крие информацията за случилото се.

Подобни статии

Top