Удължиха конкурса за мото на УХТ с още един месец

Интересът за участие е огромен, отчитат от университетът

Интересът на участниците към конкурса за слоган на УХТ се оказа значително по-голям от очакванията, похвалиха се организаторите. И след обявената дата за финал – 16 април, продължиха да постъпват интересни предложения, разказа председателят на комисията доц. Стефчо Кемилев, който е председател на Общото събрание на университета. Затова журито единодушно е взело решение срокът на конкурса да бъде удължен с още един месец. Предложенията могат да се изпращат на имейл uft_nic@abv.bg.

Вероятно задачата ни ще стане по-трудна, защото и досега оригиналните идеи никак не са малко, но не бихме искали да изключим участниците, които ни изпратиха писмата си след Великден, посочи доц. Кемилев. По думите му очевидно извънредното положение е много ползотворен период за креативните личности и не ни се иска да спираме тяхното вдъхновение.

Председателят на комисията припомни, че най-добрите предложения ще бъдат наградени от ръководството на УХТ, а това, което комисията избере и утвърди за слоган, ще стане собственост на университета и ще се ползва от висшето училище.

Подобни статии

Top