УХТ с шатра на кандидат-студента в центъра на Пловдив

Шатрата ще бъде разпъната на главната улица

Университетът по хранителни технологии /УХТ/ кани всички, които искат да продължат образованието си в сферата на хранителната и туристическата индустрия на Главната улица пред община Пловдив.

Днес, 27 юни от 11 до 17 ч. в центъра на града ще бъде разпъната първата шатра на кандидат-студента във връзка с приемна кампания 2020.

На разположение на посетителите ще бъдат експерти от Учебен отдел, преподаватели и студенти, които  ще ги запознаят с условията и реда за кандидатстване и ще отговарят на всички въпроси, свързани с подаване на документи и записване в УХТ.

Лично от ректора проф. Пламен Моллов и от неговите заместници ще разберат какви са предимствата на обучението в Алма матер на храните и напитките.

Домакините са подготвили за посетителите вкусни изненади, сътворени благодарение на знанията и уменията, които придобиват възпитаниците на престижното висше училище, единствено на Балканския полуостров.

Редовните изпити за прием в УХТ са на 9 юли.

И те ще се проведат online, за да има равнопоставеност между кандидатите. Официално документи за кандидатстване ще се подават от 23 юни до 7 юли 2020 г. според Справочника на кандидат-студента за 2020 година.

Подобни статии

Top