Украинска кифла татуира котето си (СНИМКИ)

Украинска кифла татуира своето коте и публикува снимки в мрежата

Виждайки гаврата с животното, потребителите, избухнаха. При това на критиките по свой адрес кифлата от Чернигов Елена Иваницкая заявява, че безкосместото коте свинкс се храни само с миди и шоколадчета и води „живот, много по-добър от на мнозина“.

Иваницкая в момента е следствена заради жестокото си отношение към животното. Повод за това са станали многобройните жалби на граждани, които са се възмутили от снимките на момичето. В Instagram тя се хвали, че е направила на котето си порода свинкс татуировка на египетския бог Анубис. На една от снимките се вижда как котето е в безсъзнание и татуист му слага мастилото.

„По-добре да си беше направила на себе си татуировка, която да казва „Идиотка. Да ти счупят пръстите заради гаврата с животното дано“, пише потребителката Ина Милованова.

В отговор на тези коментари Елена започва да се оправдава, сравнявайки процедурата по нанасяне на татуировката с кастрацията на котки.

„Животът на тази котка е много по-добър от твоя. Може за тебе това да е ад, но той се чувства прекрасно. Той не е бил кастриран и никога няма да бъде, това е истинска жестокост“, казва Елена.

„Водих го при ветеринар, преди да му направя татуировката. С него всичко е наред, ветеринарът присъстваше, когато правиха татуировката, затова всичко бе под контрол. Котето живее сред любов и грижа“, каза още украинката. За потвърждаване на своите думи Елена с удоволствие качва снимки на котето Яши в Instagram.

Елена Иваницкая ще трябва да докаже правотата си пред органите на реда. „Ако установим, че животното е било подложено на мъчения, ще заведем дело“, казва представителката на полицията Наталия Човпило.

Подобни статии

Top