УМБАЛ "Св. Георги": Залятата с киселина жена е в тежко състояние - DC news

УМБАЛ „Св. Георги“: Залятата с киселина жена е в тежко състояние

Според запознати известната гледачка на карти Таро Тони е жената, залята с киселина

52-годишната жена, залята с киселина в жилището си, е приета в Клиника по пластично-възстановителна и естетична хирургия към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив в тежко състояние. Това съобщиха от пресслужбата на болницата.

Припомняме, че от полицията в Пловдив съобщиха, че трудноподвижната жена била залята с неустановена към момента течност от маскиран мъж в дома й в жк „Тракия“.

Маскиран нахлу в апартамент на пловдивчанка, заля я с киселина

Сигналът за инцидента е получен след 13.30 ч. днес. Според информацията извършителят бил влязъл в апартамента на трудноподвижната пловдивчанка и плиснал срещу нея споменатата течност, която най-вероятно е била киселина.

Случаят се разследва. Инцидентът е станал в комплекс „Оазис“ в квартала, където в момента е и директорът на пловдивската полиция ст. комисар Васил Костадинов.

Според trafficnews.bg известната гледачка Тони е жената, залята с киселина. Тя била една от търсените гледачки на карти Таро в Пловдив. Жената приемала доста клиенти в жилището си. Според хора от квартала тарифата й варирала между 50 и 100 лева. По стените на жилището й имало доста икони.

Снимка: trafficnews.bg

Подобни статии

Top