Униформени с мегафони обикалят Столипиново, Шекера, Армана и Аджисана (СНИМКИ)

Полицаи патрулират из целия град и в областта

Полицейски екипи предупреждават с мегафони хората в Столипиново, Аджисана, Арман и Шекер махала да не се събират на групи. Това съобщиха от ОД на МВР-Пловдив.

Екипи на Шесто, Четвърто и Трето РУ обикалят махалите и съблюдават спазването на обществения ред и социална дистанция от жителите им. Те са подпомагани от служители на общинска полиция и „Специализирани полицейски сили“.

На територията на Столипиново е затворен пазарът на открито на улица „Батак“, както и Търговския център на улица „Храбрец“ в квартала, където през деня се събират много местни жители. Полицейски патрул има и пред пощенския клон в Столипиново, където жители получават социални добавки и помощи.

Униформени служители патрулират из целия град видя репортер на DCNEWS. Полицаите обикалят с патрулки и мотоциклети града. Пловдив на практика е празен. По основните булеварди движението е като в неделен ден, а пред хипермаркетите опашките са рехави.

Патрулни автомобили с високоговорители обикалят и в населените места в Пловдивска област, като предупреждават жителите ад не нарушават ограничителните мерки.

Подобни статии

Top