Уникалните BOND идват в Пловдив за 20-годишния си юбилей

Най-успешният струнен квартет за всички времена с грандиозен концерт под тепетата на 27 март

Най-успешният струнен квартет в историята на музиката, световният феномен BOND ще изнесе два грандиозни концерта в България през март по случай 20-годишния си юбилей на сцената. Таня Дейвис (първа цигулка), Еос Чатър (втора цигулка), Елспет Хенсън (виола) и Гай-И Уестерхоф (чело) пристигат у нас по покана на ZAPP Entertainment.

Прекрасните музикантки ще представят един спиращ дъха кросоувър спектакъл, подготвен специално за ключовата годишнина. В него е събрано всичко най-добро от великолепното им творчество.

Първата спирка от мини турнето на сексапилните музикантки, реализирали многомилионни продажби, ще е в София на 26 март, в Зала 1 на НДК от 20:00 часа.

Ден по-късно, на 27 март, талантливите красавици ще зарадват и жителите на Европейската столица на културата Пловдив в комплекс С.И.Л.А. от 19:00 часа.

Името BOND не се нуждае от представяне.

От раждането на групата през 2000 г.,  те привличат огромно внимание върху себе си, заради нечуваните до този момент интерпретации на класическа музика, примесена със съвременна поп и денс музика. От тогава те се превръщат в емблема и пионери на кросоувър течението. С реализирани милиони продажби BOND си спечелват титлата на най-успешния и добре продаван струнен квартет за всички времена.

1 2

Подобни статии

Top