Уникално! Две подробности в рождената графика разкриват миналото и бъдещето

Не се заблуждавайте: Основите на астрологията могат да ни помогнат да предвидим каквито и да е победи (месечното пълнолуние) или загуби (ретроградите на Меркурий) в близко бъдеще.

Но ние можем да се подготвим предварително

само с помощта на нашия редовен, стар хороскоп, пише beu.bg

За да получите по-добра представа за това какво крие бъдещето ни (и как да се подготвим за него), ние трябва да се консултираме с две много специфични точки от нашата рождена таблица: нашите северни и южни възли (точките на пресичане на орбитите).

Първо,  ще трябва да подготвите рождената си графика. Намиращи се точно един срещу друг във вашата диаграма, вашият северен и южен възли показват какъв път сте поели в живота си и това, което носите със себе си от предишни преживявания.

Например, ако северният ви възел е в Рак, вашият южен възел ще бъде в Козирог. С това разположение вероятно желаете да контролирате всичко и може да сте склонни да вземате нещата прекалено сериозно. С течение на времето вероятно ще се научите да споделяте бремето си с другите – и дори да си позволите да бъдете малко по-уязвими с най-близките до вас хора.

С други думи, знаците,

в които попадат вашите възли, не се отразяват на вашата личност по същия начин, както, да речем, вашата луна или както изгряващите ви знаци.Всъщност, южният възел понякога е наричан  „самостоятелно непризнат” тъй като той играе твърде фина роля в живота ви.

1 2

Подобни статии

Top