Усик: Путин е много слаб, Украйна винаги печели накрая! (ВИДЕО) - DC news

Усик: Путин е много слаб, Украйна винаги печели накрая! (ВИДЕО)

Сега целият свят знае, че ние се защитаваме успешно срещу втората най-голяма армия в света, заяви световният шампион по бокс

„Путин прави всичко възможно, за да покаже, че е силен, но всъщност не е. Ако беше, нямаше да му се налага да го показва. Всъщност той е много слаб“, заяви световният шампион в тежка категория Олександър Усик, след като защити титлите си с втора победа над британеца Антъни Джошуа.

Усик затвърди името си на един от най-класните боксьори във всички категории в момента, като за втори пореден път надигра бившия световен шампион Джошуа, а след успеха си не пропусна да коментира и случващото се в родината му Украйна.

„Искам да кажа, че някои хора по света подценяват това, което се случва в Украйна, моля ви, отворете си очите. Украинците никога не се предават, винаги стигаме до края, трябва ни само още малко време. Много хора по света ща посетят Украйна заради нашите спортисти – братя Кличко, Андрий Шевченко, Лома и Усик. Сега целият свят знае, че Украйна се защитава от втората най-голяма армия в света. А ние се държим силно и им отговаряме както подобава“, каза Усик.

„Този мач бе много важен за страната ми, за мен и отбора ми. Боксирах се за цялата страна и за половината свят. Големи неща бяха заложени на карта. И благодаря на Бога, че поясите се завръщат в Украйна, победата е за нас, Украйна спечели“, допълни украинецът, който още веднъж изрази желанието си да се бие с Тайсън Фюри за обединение на поясите в тежка категория.

Самият Усик прекара известно време в окопите заедно със своите приятели Владимир и Витали Кличко. По-късно те го подкрепиха да напусне Украйна и да се бие два пъти за световните титли срещу Антъни Джошуа.

Подобни статии

Top