Успехи или беди? Ето какво ви чака според седмичния хороскоп за 21-27 януари

хороскоп

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица с която ще тествате отношенията си с мъж, който вероятно живее в друго населено място, показва вашият хороскоп. Причината за едно такова изпитание, най-вероятно ще бъде различия, които имате в житейските си цели.  Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то е свързано с романтична среща, любовни преживявания и други емоционални поводи.

През тази седмица търпението ви ще бъде провокирано от действията и коментарите на човек, който е склонен да обвинява други хора за неблагополучията в личния си живот. Не допускайте подобни прояви да ви развалят настроението или да провокират в други негативни емоции у вас. През седмицата ще ви зарадват неочаквани или специални събития свързани с дете или с млади хора, които ще преживеят една промяна към по-добро. Това ще бъде седмица в която с лекота ще простите една обида. Ще присъствате по желание или по задължение на едно събиране. Паниката и тревогите през седмицата ще бъдат безсмислени. Предстои едно ново развитие на някои събития, които провокират в момента подобни безпокойства.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще преживеете безпокойство свързано с жена, която има здравословни или други житейски проблеми. Най-вероятно тя не живее с вас в един дом, поради което ще имате по-чести телефонни разговори или ще направите посещения в нейния дом.
През тази седмица нетърпението ви ще е в основата на някой неочаквания емоционални реакции от ваша страна, конфликти или задълбочаване на проблеми, поради нежеланието ви да оставите някои събития да се развият по естествен начин. Разбира се, от вас зависи да си наложите самоконтрол върху подобни реакции и да избегнете нежелани стресови преживявания.

През седмицата ще имате възможност да се зарадвате на благоприятното развитие на важен за вас финансов ангажимент. Благоприятно развитие ще имат и ваши планове свързани с поддръжка на имот или стопанство, които притежавате. Тази седмица ще ви зарадва възстановяването на контакт с човек, с когото сте били приятели в миналото, имали сте обща работа, съученик и други. През тази седмица може да изживеете временно съжаление или разочарование, свързано с прекомерното ви очакване за развитието на важна за вас ситуация на работното ви място.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top