Уулвс заплаши БФС със съд, ако не картотекира веднага двамата преотстъпени на Локо

Очаква се лично президентът на централата Боби Михалов да разпореди служебна картотека на Силвен Десланд и Джордън Гре­ъм

Английският елитен Уулвърхемптън може да се намеси в спора между Локо (Пд) и БФС относно карто­теките на Силвен Дес­ланд и Джордън Гре­ъм. Двамата футбо­листи бяха преотстъ­пени на „черно-белите“ часове преди край­ния срок за изходящи трансфери от Англия. От Уулвс са изпратили всички необходими документи, които са стигнали навреме до родната централа, но не са били регистри­рани. Така двамата състезатели останаха без права за мача с Царско село.

Клубът от Висшата лига може да предяви иск за про­пуснати ползи към БФС, ако техните фут­болисти продължават да не могат да участ­ват в официални сре­щи и да се обиграват, каквато е била целта на сделката с Локо (Пд).

След консултация с юристи ръководство­то на тима от „Лаута“ е било уверено, че случаят им може да бъде решен от прези­дента на родната цен­трала Борислав Михайлов, които да раз­пореди служебна кар­тотека за левия халф и нападателя. Треньо­рът Бруно Акрапович и спортният директор Георги Иванов се над­яват казусът да бъде решен до петък и Дес­ланд и Греъм да са на линия за дербито с Берое в неделя от 17.45 часа.

Подобни статии

Top