Уволнение грози фенове заради непристойна песен (ВИДЕО)

Думите, които се чуват от видеото се превеждат като „розова вагина“

Бразилски фенове изпяха непристойна песен на московска улица, заедно с руско момиче. Оказа се, че те са чиновници в министерството на туризма на латиноамериканската държава и заради бурната отрицателна реакция в бразилските социални мрежи в момента ги грози уволнение, съобщават руските медии.

На видеото млада рускиня е заобиколена от няколко мъже, облечени в тениски на бразилския отбор (на 17 юни Бразилия игра първия си мач на Световното по футбол). Правейки си видеоселфи, феновете започват да крещят думите „buceta rosa“, които се превеждат като „розова вагина“. Освен това те се закачат с момичето на английски, а смеейки се, тя им припява, без да разбира значението на думите.

В Бразилия клипът е гледан в социалните мрежи хиляди пъти.

Според Buzzfeed, някои от потребителите са го споделяли като шегичка, но негативната реакция в страната е огромна. Туит с коментар, че мъжете се възползват от това, че младата рускиня не знае португалски и злоупотребяват с гостоприемството на Русия, е харесан над 15 хиляди пъти.

http://

Над 50 хиляди пъти във Фейсбук е споделен пост, авторът на който се извинява пред всички жени, видели видеото и напомня, че в Бразилия на всеки два часа убиват жена, а на всеки 11 минути има изнасилване. В дискусията за видеото се включват също политици и бразилски знаменитости, сред които депутатът от парламента Мария ду Розариу и моделът Фернанда Лима.

Двама от феновете се оказали чиновници

В средствата за масова информация в латинодържавата вече са идентифицирали мъжете от видеоклипа. Те се оказали държавни служители  – бивши и настоящи. Първи бил разпознат адвокатът Диего Жатобу, който в миналото е бил шеф на департамента по туризъм в една от бразилските общини. Впоследствие той бил осъден за безстопанственост и дългове, а адвокатското сдружение в съответния щат се разграничило от него.

Разпознат бил и лейтенантът от военната полиция в Бразилия Едуарду Нуниш. Неговите шефове са започнали дисциплинарно разследване по повод поведението му, което не съответства на статуса му на военнослужещ. Има вероятност той да бъде уволнен, твърдят бразилските медии.

Източник: meduza.io
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top