Ужас: Моторист и възрастна жена загинаха при зверски сблъсък в Карловско (СНИМКИ 18+)

Трагедията се разиграла край ханче „Певците“

Млад моторист от Дъбене и възрастна жена от София издъхнаха при зловеща катастрофа, съобщиха от полицията в Пловдив. 31-годишният мъж и 82-годишната жена от София са загинали малко след 14 часа днес.

Инцидентът е станал на пътя между селата Певците и Кърнаре, край  ханче „Певците“. Младият мъж е управлявал мощен пистов мотор „Хонда“, а жената е била в лек автомобил „Рено“, заедно със 79-годишен водач.

По първоначални данни шофьорът на реното е предприел ляв завой и е отнел предимството на моториста, който загинал на място от страшния сблъсък. Ударът е бил толкова силен, че от предницата на мотора не е останало нищо.

Въпреки усирията на екипа на Центъра за спешна медицинска помощ, от нараняванията си починала и 82-годишната пътничка в колата.

На местопроизшествието в момента се извършва оглед, изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента.

Движението в участъка е затруднено.

Подобни статии

3 Коментара

  1. Асд написа:

    Мотористите не се научиха, че на кръстовище трябва да намалят скоростта и да очакват че някой ще им вземе предимството… Жалко за момчето.

  2. Деян написа:

    Винаги на кръстовище, пресечка или отбивка се намалява, аз карам мотор и в такива случай намалявам до 40-50 км., за да имам възможност да спра. Жалко за момчето, но огромна част от мотористите трябва да се научат сами да се пазят и да спазват поне малко правилника за движение.

  3. Иван написа:

    Съгласен съм, че ние (защото и аз съм от тях) мотористите не сме „цвете за мирисане“. И аз се старая да шофирам възможно най-безопасно. Обаче, съгласете се, че има МИЛИОНИ (НЕ ПРЕУВЕЛИЧАВАМ НИКАК) овце, свине, кокошки, крави и какви ли още не епитети от какъв ли не животински вид „водачи“ на пътя, които след като са ти отнели предимство, изблъскали пасивно от лентата или са направили каквато и да е простотия се или заяждат с теб, че си им направил забележка, или най-лесното, казват „Ми не те видях“! Но каквато държавата, такъв е и манталитета на съществата вътре…

Top