Ужасяващи подробности в съда за убийството на 48-годишния мъж в Асеновград преди евровота

Двамата били много пияни

Пред съда другото момче пък разказа, че двамата изпили 2-3 двулитрови бутилки бира, а след това и две бутилки водка. Митко Асенов обясни, че първоначално Исмаил забил два юмрука в лицето на невинната си жертва. Мъжът паднал на земята и двамата го оставили там. После отишли за още пиене до денонощния магазин, а като се върнали 16-годишният ром отново се нахвърлил върху жертвата си.  „Исмаил започна да го рита в гърдите. Казах му да спре, но той ми даде чантата на човека“, поясни Митко.

Убийците на мъжа в Асеновград скачали по главата му, след което го удушили! Вижте ги (СНИМКИ и ВИДЕО)

В съда бяха прочетени показанията му от досъдебното производство заради разминавания с днешните обяснения. От тях се разбра, че Митко е взел чантата на мъжа, а от нея извадил мобилен телефон, но после го захвърлил.  Исмаил пък взел от джобовете на жертвата си 3 лв. на монети. Накрая Митко допълни, че бил арестуван в пицария на път за вкъщи.

Разпитана беше и майката на Митко – Катя Асенова. Тя обясни, че синът й е добро момче и искал да учи. Той работел по строежите и носел пари, за да издържа петчленното семейство. Майката се примоли на съда да освободят момчето, за да може да работи и да й дава пари, тъй като не вземала помощи и детски.

Днес в съда бяха разпитани също близки на жертвата, както и униформените, изпратени на местопрестъплението във фаталната нощ. Делото продължава и в момента.

1 2

Подобни статии

Top