В Асеновград коалиция „БСП за България“ откри предизборната кампания

В Асеновград още в първия ден на предизборната кампания  коалиция „БСП за България“ представи своите кандидати за народни представители в бъдещото Народно събрание на специално събитие в двора на Етнографската къща.

На откриването д-р Емил Караиванов в качеството му председателят на Общинския и на Областния съвет на  БСП – Пловдив се обърна към социалистите и симпатизантите с думите: Сега предизвикателствата пред нас не са едно и две. Епидемична обстановка, уморени и разколебани хора, умишлено разпиляван вот, песимистични социологически проучвания и тежко въоръжен с държавни лостове и ресурси на влияние политически противник. Но именно тези обстоятелства трябва да бъдат най-големият ни мотив за мобилизация. Вотът за БСП наистина е най-сериозният шанс за приключване на статуквото „ГЕРБ“, приклещило три мандата държавата.

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в 17 МИР, асеновградчанинът Манол Генов, беше категоричен: На 4 април залогът е сериозен: или пагубното статукво на завладяваната от задкулисието държава ще продължи, или всички негови противници ще покажат мощна съпротива и на управлението на ГЕРБ и компания ще се сложи край. А лидерската роля в тази битка за свалянето на ГЕРБ от възможност да получат следващ управленски мандат се пада именно на БСП.

Кандидатът за народен представител, известният асеновградски юрист   Енко Найденов заяви: Аз съм един от вас, знам колко много хора имат много повече опит и време в тази партия. Моят  стаж в партията не се изчерпва с годините на членството ми в БСП. Защото имах ангажираността да израсна в семейство, където социалистическите идеи са ценност. Познавате ме и като общински съветник, и като общински председател на БСП. Не съм от страхливите и знам как се отстояват каузи, как се работи заедно със съмишленици за справедливост и срещу злоупотребите с власт и публичен ресурс.

Младата социалистка Красимира Йовкова, водеща на тържественото събитие, което даде старт на предизборната кампания обяви, че мотото на кампанията  – „С грижа за хората“ в най-голяма степен отразява същността на всяка политика в предизборната платформа на БСП. С призива, че на 4 април с № 4 в интегралната бюлетина трябва да покажат най-добрата подкрепа на кандидатите за народни представители от коалиция“БСП за България“, социалистите в Асеновград си пожелаха успешни Парламентарни избори 2021.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни статии

Top