В Локо чакат юношата на Аякс в края на седмицата - DC news

В Локо чакат юношата на Аякс в края на седмицата

Витомир Вутов замени Стоян Колев като треньор на вратарите

Набелязаният за ново попълнение на Локомотив (Пловдив) юноша на Аякс Шакийл Сно се очаква да пристигне в края на седмицата. Футболистът, който за последно игра в норвежкия Аалесунд, не можа да излети за България преди първия двубой със Словачко, защото даде положителна проба за коронавирус, пише „Мач Телеграф“.

След изтичането на десетдневната карантира той ще може да се качи на самолета и да пристигне в Пловдив. Треньорът Александър Тунчев обаче призна, че все още не е ясно кога ще може да види момчето, което е потенциален конкурент на Бирсент Карагарен по десния фланг.

Иначе за първи път в тренировките на Локо вчера се включи новият треньор на вратарите Витомир Вутов, който бе представен на футболистите. Той добре познава качествата на Илко Пиргов, но за първи път работи с германеца Лукас Редер. Той е провел разговор със Стоян Колев, който вече е в щаба на Стойчо Младенов в ЦСКА.

Вутов е трикратен шампион на страната като вратар на ловешкия тим. След края на кариерата си той е тренирал вратарите в родния си отбор. Бил е и помощник на Александър Димитров в юношеския национален тим.

Отборът замина за Чехия днес с чартърен полет. Христо Крушарски води делегацията, а негов гост ще бъде и собственикът на Царско село Стойне Манолов.

Подобни статии

Top