В Партизан (Червен Бряг) ще поркат до 5 сутринта преди мача с Левски

Президентът на аматьорския тим ще коли по едно агне за всеки гол във вратата на „сините“ в мача за Купата на България, футболист пък ще разходи с трактора си Валери Божинов

Tри агнета обещава да заколи в чест на голмайстора си президентът на Партизан (Червен бряг) Ангел Стоянов. Те ще бъдат като дар за всеки, който се разпише във вратата на Левски в сряда в срещата от 1/16-финалите за Купата на България. Двубоят ще се играе на терена на третодивизионния тим в Червен бряг от 14:30 часа в сряда. „Вярваме. Ние винаги вярваме! Трудно, много трудно ще е, но вярата си е вяра!“, заяви шефът на Партизан пред bTV.

Един от играчите – Калоян Тодоров, пък обеща да повози на трактора си Валери Божинов, като го разведе из масивите на плевенското село Вълчитрън, където халфът на Партизан се занимава със земеделие. Футболистите на Партизан смятат, че има поне едно нещо, с което превъзхождат тези от именития си съперник – и това са софрите.

„Ние си имаме стратегия: преди всеки мач до 5 сутринта сме на маса и после на мач. Излизаме доста концентрирани, между другото“, разказа Митко Красимиров. „В Червен бряг ще се играе за литър кръв и за метър кожа!“, добави играчът на Партизан.

Публикувахте от bTV Новините в Неделя, 18 октомври 2020 г.

 

Подобни статии

Top