В Пазарджик събират средства за лечението на 4-годишния Атанас Вътев - DC news

В Пазарджик събират средства за лечението на 4-годишния Атанас Вътев

Кметът Тодор Попов обяви, че община Пазарджик ще организира цялата дарителска кампания

В Пазарджик стартира кампания за лечението на 4-годишния Атанас Вътев. Това съобщи на официалната си фейсбук страница кметът Тодор Попов.

„Наско страда от рядка съдово-венозна малформация. Лечението до момента в България не е дало резултат, затова родителите са направили консултация със специалисти извън страната, но не могат да си позволят скъпоструващо лечение в чужбина. Община Пазарджик ще организира цялата кампания за събирането на необходимите средства за операцията на детето“, допълва Попов.

„Приемаме тяхната кауза за наша кауза и считам, че точно в такива моменти ние трябва да покажем нашата съпричастност към нашите хора. Аз и моят екип винаги сме се стремели да бъдем съпричастни към такива кампании, защото те възпитават обществото. Ще направим кампания сред бизнеса, както и в учебните заведения, Община Пазарджик има необходимата организация за всичко това, а Вие трябва да вярвате, че по Коледа стават чудеса.

До седмица ще стане ясна точната сума, която е нужна за лечението на малкия Наско, както и болницата, където ще бъде извършена операцията. Тогава ще обявим и конкретни инициативи в рамките на благотворителната кампания.

Отправяме апел към всеки, който има възможност да помогне!“, призовава пазарджишкият градоначалник.

ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ
ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ
Банка: ДСК
IBAN BG71STSA93000029461786 – BGN
BIC: STSABGSF
IBAN BG05STSA93000029461907 – EUR
BIC: STSABGSF

Подобни статии

Top