В "Шарена ваканция" в Асеновград тази година се включват близо 200 деца - DC news

В „Шарена ваканция“ в Асеновград тази година се включват близо 200 деца

177 деца от община Асеновград от 1-ви юли (петък) ще имат възможността да се научат да плуват, да се раздвижат с йога и да развият таланта си в приложните изкуства в безплатната Лятна академия „Шарена ваканция”. 24-ти юни бе крайният срок за записване в програмата.

Тази година на вниманието на родителите бяха предложени предлага плуване, йога и „Ваканция в библиотеката” – часове по приложно изкуство. Община Асеновград отчита изключително висок интерес към академията.

Плувците ще тренират на Градския плувен комплекс. Йога практиките ще се провеждат в залата над басейна. А приложните изкуства – в Градска библиотека „Паисий Хилендарски“.

Участниците са разпределени по групи и е изготвен график на включените дейности в лятната академия. „Шарена ваканция” е насочена към деца от 7 г. до 13 г. и е с продължителност от 01.07.22 г. до 30.08.22 г. програмата е безплатна за всички деца, които са се записали, и се организира от община Асеновград,

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН), Градска библиотека „Паисий Хилендарски” и Спортен клуб „Тритон Екстрийм.

Подобни статии

Top