Валентич: Тошко е наш играч! (ВИДЕО)

Когато Неделев се завърне в средата на терена, Ботев може да играе топ футбол

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич остана доволен от видяното след контролата срещу Левски (1:1).

„Това беше трети мач за една седмица. Пътувахме цял ден от Турция. Не съм очаквал невероятен двубой от нас. Не харесах как играхме първото полувреме, в което Левски по-силно. Второто полувреме ми хареса повече. Играхме по-лесно и ги пресирахме повече. Отбелязахме от статично положение. Това е контрола, но бе важен двубой както за нас, така и за Левски. Най-важното е, че никой не се контузи и ми харесаха новите как играха.

Харесах това, което видях, но имаме още две-три седмици преди да започне сезонът. Трябва да продължим да работим. Чакам да се върне Тошко Неделев в средата на терена, за да станем по-силни. Ние може да играем топ футбол с него. Той работи всеки ден здраво, за да се завърне на терена. Хората не виждат неговата мотивация на тренировки. Той е все по-добре“.

Треньорът коментира и бъдещето на Неделев в куба:

„Бъдещето на Неделев е обвързано несъмнено с Ботев. Тошко е наш играч“.

„Работим. Искаме да намерим по-опитен централен защитник. Имаме много млади бранители, затова се опитваме да намерим по-опитен. Ако не намерим, аз вярвам на младите момчета. Работов игра много добре днес, както и в останалите контроли досега“, заяви Валентич.

Източник: gong.bg

Подобни статии

Top