Валери Божинов урежда Диниш Алмейда за Партизан

Христо Крушарски разочарован от португалеца, който му отказал най-високита оферти в новата история на Локомотив, агентът на Лукас Масоеро пък бил супер алчен

Нападателят на Левски Валери Божинов се е присъединил в голямата група агенти и посредници, които са се заели с намирането на нов клуб на Диниш Алмейда. Договорът на защитника с Локомотив (Пловдив) изтича и той вече разглежда оферти. До този момент най-сериозната от тях е от шампиона Лудогорец. Португалецът е бил предложен на сръбския гранд Партизан, а Божинов е в основата на контакта, информира „Мач Телеграф”.

Алмейда е отказал най-високата заплата, която Христо Крушарски е предлагал на някого, откакто се е заел с клуба, допълва изданието. Бизнесменът е положил всички усилия, за да убеди играча да остане, но той е бил твърд в желанието си да търси развитие на кариерата си другаде. Освен от Сърбия той има предложение и от Хърватия.

Босът на “смърфовете” е останал разочарован и от претенциите на испанския агент на Лукас Масоеро. Аржентинецът бе доведен лично от Крушарски, който настояваше пред Бруно Акрапович футболистът да получава повече шансове. След като се утвърди в титулярния състав на “черно-белите”, защитникът, под влиянието на своя мениджър, е поставил непосилни финансови условия.

В тази ситуация намирането на нов централен защитник е приоритетна задача на спортно-техническото ръководство.

Подобни статии

Top