Вълна от Фейсбук подкрепа за Петър Низамов – Перата (СНИМКИ)

Перата

Животът му е вън от опасност

Състоянието на Петър Низамов-Перата е стабилно. Той беше прострелян в Бургас в нощта на вторник срещу сряда, потвърди за NOVA говорителят на Областната дирекция на МВР.

32-годишният мъж е прострелян в областта на краката. По данни на полицията лекарите са констатирали две рани в левия крак.

Стрелбата срещу него е извършена минути след 22 часа вечерта в района на бургаския квартал „Изгрев“. Няма опасност за живота му.

Приятели на Низамов в социалните мрежи буквално заляха стената му с постове от типа:

Пълна подкрепа имаш от мен, който и да стои зад опита за покушение срещу личността ти!

Снощи моят приятел, Петър Константинов Низамов, бе прострелян с 8 куршума. Така се постъпва с неудобните. За радост, Бог е бил с него!
Дръж се, братко!

Знаем че няма да се откажеш от борбата за справедливост и те благославяме да те пази Бог от всяко зло, Пера! Бързо се възстановявай момче и дерзай за правда и за свобода!

Всичко това, което е направено срещу Перата, е умишлено. И зад това стоят хора отгоре… Те са виновни за всичко, защото явно си им трън в очите. Братле пожелавам ти много бързо възстановяване. С теб сме брат!

Злото е безсилно, когато насреща му е боец като Перата, който се бори за истината и правдата, за доброто на хората и родината си!

Опитаха се да убият тази вечер пред дома му Петър Низамов – Перата! Прострелян е!!!
В спешното е! В операционна…
Молете се!!!

 

Подобни статии

Top