Вълнуващ Ден на детето с Детския отдел на библиотека „Иван Вазов“

Програмата е изключително интересна

Предоставям на вашето внимание окончателната програма, която Детският отдел на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив e подготвил специална програма по повод днешния 1 юни – Международен ден на дететео.

От 8,30 до 16,45 часа децата, нарисували рисунки по свободна и любима за тях тема могат да ги донесат в Детския отдел на библиотеката на ул. „Авксентий Велешки“ 15, за да бъдат изложени в отдела. Всеки малък художник ще избере свободно място за неговата рисунка. А който иска, може да нарисува своята творба на място.

В 17, 00 часа в Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ усилията на малките художници ще бъдат възнаградени с подаръци.

От 11,00 до 15,00 часа децата-любители на водата и водните спортове ще имат възможността на Гребната база да се повозят на каяк, придружени от инструктор. Нужни са само желание и малко смелост.

От 17,30 до 19,00 часа запалените любители на животните ще могат да гледат филм за прилепите и да участват в събеседване по темата в Конферентната зала на библиотеката.

Празникът се организира от НБ „Иван Вазов“ – Детски отдел, Асоциация за социална, здравна и правна помощ, СНЦ „Клуб за планинско-приложни спортове АГАРТА“ и книжарница „Мечо Пух“.

Подобни статии

Top