Вълшебен празник на детето се проведе в обновения парк „Каменица“ (СНИМКИ) - DC news

Вълшебен празник на детето се проведе в обновения парк „Каменица“ (СНИМКИ)

Децата от училищата  и  градините на „Източен“ изявиха своите таланти и забавляваха публиката над два часа

„Тази седмица е изпълнена с трепет във въздуха, много съм щастлив, че има толкова хора в нашия обновен парк. Този празник е за най-малките и техните родители, за които сме подготвили страхотна програма“. С тези думи кметът на район „Източен“ Иван Стоянов откри празненствата по случай Ден на детето и Ден на таланта, които се състояха в парк „Каменица“.

Децата от училищата  и  градините на „Източен“ изявиха своите таланти и забавляваха публиката над два часа. Животът в парка кипеше, в него се събраха близо 300 човека и с много настроение, и радост отбелязаха 1 юни.

Първи на сцената излязоха малчуганите от детска градина „Щастливо детство“, поднасяйки впечатляващия танц „Водата е живот“.

„Да бъде ден и светлина… Да бъдат мирни нашите дни“, този тематичен призив поднесоха с трогващата си  песен децата от детска градина „Наталия“.

Погледите и симпатиите на присъстващите бяха мигновено спечелени от балерините на спортен клуб „Grand pas”. 16-годишната Атина Славова представи изящен танц, облечена в автентични индийски дрехи, а преди нея по-малките момиченца от клуба демонстрираха класически балетни вариации.

1 2

Подобни статии

Top