Вълшебна Коледа зарадва учениците от ОУ „Гео Милев“ в Белозем (СНИМКИ)

Дядо Коледа раздаде подаръци на най-малките

Учениците от ОУ „Гео Милев“ посрещнаха Коледа с магическо шоу, коледарски песни и разбира се, с много подаръци от Дядо Коледа. В последните дни преди началото на коледната ваканция музикалният звънец в училището призоваваше децата за поредния учебен час с песента „Всичко, което искам за Коледа“.

Магическото шоу зарадва най-малките деца в училище. Заедно с родителите си те възторжено ръкопляскаха на всяко вълшебно изпълнение на Кристоф, който вадеше ту гълъб, ту зайче по време на своите фокуси.  Не закъсня и Дядо Коледа с многобройни подаръци и изненади за децата от подготвителните групи.

Традиционно коледарите – ученици от четвърти клас, изпяха своите песни за здраве, плодородие и благополучие. Поздравиха училищното ръководство, учители и ученици. Обиколиха местни фирми и административни учреждения, за да изкажат благопожеланията си за празника.

Дядо Коледа изпрати своето послание към учениците от втори клас на видеоклип – да бъдат здрави, ученолюбиви и да не ги напуска коледният дух през следващата година.

Децата от първи клас показаха своите знания по математика в тържество пред  своите родители и белобрадия старец, който им поставяше  задачи и награждаваше с подаръци.

Всяка група за целодневно обучение бе посетена от Дядо Коледа и децата разговаряха с него, като му благодариха за невероятните подаръци и си пожелаха през Новата година много успехи, весели игри и сбъднати мечти.

1 2

Подобни статии

Top