Васил Бачев стана татко, а Васил и Катя Врачеви – млади дядо и баба!

Академик Бултекс 99 на турнир в Румъния в събота и неделя

С още едно ново попълнение се сдоби баскетболното семейство на Академик Бултекс 99. Капитанът на пловдивския баскетболен тим Васил Бачев стана татко, след като прекрасната му съпруга Анна го дари със син. Малкият Пламен проплака за пръв път в клиника „Селена“ и има мерки на баскетболист – 54 сантиметра и 4.450 килограма. Да са живи и здрави Васко, Анна и малкият Пламен, за който грижи ще полагат и щастливите дядо и баба – клубният президент Васил Врачев и съпругата му Катя.

В същото време стана ясно, че Академик Бултекс 99 ще играе на приятелски турнир в Букурещ с участието на три румънски отбора. Надпреварата ще се проведе в събота и неделя, а освен домакина Динамо (Букурещ), в нея ще мерят сили още тимовете на Питещ и Крайова. Турнирът ще се проведе в зала „Динамо“, която има капацитет от 2500 места.

Пловдивският баскетболен тим ще изиграе две срещи, като в първата ще излезе срещу Динамо (Букурещ), а в неделя ще спори с Крайова, след което се прибира в Пловдив.

До момента отборът на старши треньора Дарко Костич е изиграл две контроли, като и в двете записа победи – срещу сръбския Пирот в Пловдив и срещу Берое в Стара Загора.

Подобни статии

Top