Васил Божков прави политически проект (ВИДЕО)

Партията му ще се казва „Българско лято“ и ще участва в изборите

Бизнесменът Васил Божков, който бе привлечен като обвиняем за общо 18 престъпления, обяви днес в официалната си страница във Фейсбук, че прави нов политически проект, чиято цел е създаване на партия за участие в изборите, отнемане на властта от хунтата и възмездие за виновниците, както и пряка демокрация.

Божков, който в момента е в Дубай, бе обвинен за ръководене на организирана престъпна група с участието на още трима души, подбудителство към убийство на четирима човека, принуда и опит на изнасилване на жена. Освен това той получи обвинения също за пране на пари, неплащане на такси от хазарт, принуда, изнудване, опит за подкуп на длъжностно лице и подбудителство към престъпление по служба, търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности, които не са регистрирани по съответния ред

Ето какво написа в страницата си бизнесменът:

Здравейте. Обръщам се към всички българи.

Към тези, които останаха в България под управлението на хунтата и към тези, които намериха спасение в чужбина.

Третата национална катастрофа е факт.

„Българско лято“ е проект за спасение на родината.

Той представлява:

◾️ Създаване на политическа партия, която да участва в изборите.

◾️ Отнемане властта от хунтата и възмездие за виновниците.

◾️ Пряка демокрация. Всеки българин, независимо къде се намира, може пряко да участва във взимането на решения за настоящето и бъдещето на страната.

Българите са честни и достойни хора, не са тулупи, мисирки или маргинали.

Ще се опитат да ви уплашат и разколебаят. Ще се опитат да ви купят. Ще се опитат да ви кажат, че нямаме шанс. Ще сменят лицата си, правейки благотворителност и дарения с откраднатото от вас.

Те имат властта, медиите и парите. Не им вярвайте.

Един глас може да бъде заглушен, милиони – не.

Да вземем нещата в свои ръце.

Силата е в нас. Ние сме силата.

#БъдетеСмели

PS: Платформата, чрез която можете да станете част от проекта „Българско лято“ ще бъде публикувана тук скоро.

Силата е в нас. Ние сме силата.

Здравейте. Обръщам се към всички българи. Към тези, които останаха в България под управлението на хунтата и към тези, които намериха спасение в чужбина. Третата национална катастрофа е факт.„Българско лято" е проект за спасение на родината. Той представлява:◾️ Създаване на политическа партия, която да участва в изборите.◾️ Отнемане властта от хунтата и възмездие за виновниците. ◾️ Пряка демокрация. Всеки българин, независимо къде се намира, може пряко да участва във взимането на решения за настоящето и бъдещето на страната. Българите са честни и достойни хора, не са тулупи, мисирки или маргинали. Ще се опитат да ви уплашат и разколебаят. Ще се опитат да ви купят. Ще се опитат да ви кажат, че нямаме шанс. Ще сменят лицата си, правейки благотворителност и дарения с откраднатото от вас. Те имат властта, медиите и парите. Не им вярвайте. Един глас може да бъде заглушен, милиони – не.Да вземем нещата в свои ръце.Силата е в нас. Ние сме силата. #БъдетеСмелиPS: Платформата, чрез която можете да станете част от проекта „Българско лято“ ще бъде публикувана тук скоро.

Публикувахте от Васил Божков в Неделя, 5 юли 2020 г.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top