Васил Шопов подписа с ЦСКА 1948

Енгибар Енгибаров приюти разтрогналия с Ботев (Пловдив) Запро Динев

Доскорошният футболист на Ботев (Пловдив) Васил Шопов е постигнал споразумение да продължи кариерата си в ЦСКА 1948, пише gong.bg. Пред нападателя имаше възможност да заиграе в Румъния или да се завърне в Дунав.

Интересното е, че „канарчетата“ дори обявиха на сайта си, че дават играча на русенци. От там обаче не успяха да се разберат с полузащитника за личните му условия. Така Шопов е избрал по-добрата оферта на ЦСКА 1948. Има вероятност той да играе за новия си отбор още днес в контролата с Пирин (Благоевград).

Витоша (Бистрица) се подсили с малийския полузащитник Мохамед Сила. Роденият през 1998 година халф тренира от зимата с тигрите. Той е оставил добри впечатления по време на лятна-та подготовка. Воденият от Енгибар Енгибаров отбор ще бъде първият европейски пристан за малиеца.

Витоша привлече още един футболист вчера. Това е разтрогналият преди дни с Ботев (Пловдив) Запро Динев. Бившият аматьорски национал от Петрич подписа договор за 1+1 години и направи първа тренировка с новия си отбор снощи. Динев, който се оказа ненужен при „канарчетата“ и бе освободен, имаше оферта от още един елитен отбор, както и от три тима от Втора лига, но от Витоша бяха най-настоятелни за подписа му.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top