Важно за феновете, които ще посетят финала за Купата!

Пускат ограничен брой билети на „Лаута“ в 09:15 часа, ето подробности за екзкурзията и за мерките на СДВР

Ограничени бройки билети за финала за Купата на България за секторите „Б“ и „В“ на националния стадион „Васил Левски“ ще бъдат пуснати в продажба на касите на „Лаута“ тази сутрин след 09:15 часа, съобщиха от Фенклуб Локомотив Пловдив.

„Черно-белият“ десант потегля към столицата в 14:30.

„Призоваваме всички пътуващи да са на „Лаута“ в 14:00. Нека всеки от вас дойде с предпазна маска, която да използва при пътуването в автобусите.

За пътуващите с автомобили ще обявим маршрут, който да следват при влизане в София“.

В същото време от СДВР обявиха мерките за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата преди, по време и след финала.

„Организаторът на мероприятието е заявил, че то ще се проведе съгласно изискванията на заповедта на министъра на здравеопазването.

При спазване на физическа дистанция между зрителите на разстояние най-малко през седалка, или при спазване на дистанция най-малко от метър и половина.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Униформените служители ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи като огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на зрители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата.

При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона.

Привържениците на ЦСКА ще бъдат настанявани в секторите „А” и „Г”, а на Локомотив (Пловдив) в секторите „В” и „Б”.

Вратите за посетители ще бъдат отворени в 17:15 часа.

В процеса на организация на спортното мероприятие, от съображения за сигурност и обезпечаване на обществения ред, на стадиона ще бъдат забавени феновете на победилия отбор, до оттеглянето на противниковите фенове.

Подобни статии

Top