Възможност за навлизане на немския пазар - DC news

Възможност за навлизане на немския пазар

Предвиждат се индивидуални срещи за български производители или търговски фирми, желаещи да разширят своя бизнес на германския пазар

Инициатива в подкрепа на бизнеса в Пловдив и региона организират Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Община Пловдив. Тя ще се проведе днес, като се предвиждат индивидуални срещи за български производители или търговски фирми, желаещи да разширят своя бизнес на германския пазар.

По време на събитието представител на ГБИТК ще предостави конкретни възможности и препоръки за навлизане на този пазар. Индивидуалният формат на срещите позволява интересите и нуждите на компаниите да бъдат обсъдени подробно и конфиденциално. Производители и търговци от всички подсектори на индустрията могат да се възползват от възможността.

Събитието ще се проведе онлайн. Всеки, който желае да участва, може да се регистрира на следния линк – https://forms.gle/mZWLb37EfkmZKbJQ8
или на имейл адрес invest@plovdiv.bg

От 2013 година отдел DЕinternational към ГБИТК активно подпомага и български фирми при създаването на бизнес контакти в Германия. Община Пловдив има дългогодишно партньорство с ГБИТК.

Подобни статии

Top