Възпитаници на Американския колеж в София с дарение за „УМБАЛ-Пловдив“

От сърце ви благодарим за грижите, всеотдайността и посвещението!

Това са написали в коледните си картички учениците от Клуб „Helping hand“ към Американския колеж в София до медиците от „УМБАЛ-Пловдив“. В навечерието на един от най-големите християнски празници – Рождество Христово, те им направиха огромна изненада.

Отправиха им пожелания да бъдат здрави и да носят светлина и надежда на онези, които се нуждаят. Възпитаниците на елитното училище зарадваха колектива на болницата и със специални коледни подаръци.

Директорът на „УМБАЛ-Пловдив“ д-р Динчо Генев благодари на учениците. Той изпрати на ръководството писмо, в което изрази своята и на колектива огромна признателност за вниманието.

„Вие сте щастливци, защото сте здрави и с вашата благородна инициатива подкрепяте медиците на първа линия, които всеки ден и всяка минута се борят за живота на болните и пострадалите. За нас тя е много специална, защото идва във времена, които са тежки за всички ни – битката с коварния коронавирус. И мисълта, че сте съпричастни с нас, ни дава сили и смелост да продължим“, се казва в благодарствения адрес.

 

Подобни статии

Top