Изпитаха възпитаниците на таекуон-до клуб „Тракия“ за цветни колани

Демонстрираха своите знания и умения пред погледа на гранд мастър Ким Унг Чоу и вицепрезидента на родната федерация Костадин Димитров

Над 70 възпитаници на Армейски спортен клуб по таекуон-до ITF „Тракия“ се явиха на изпита за цветни колани.

Участниците от различни възрастови групи демонстрираха своите знания и умения пред погледа на един от най-великите майстори в таекуон-до – гранд мастър Ким Унг Чоу, който е основоположник на този спорт в България, и пред вицепрезидента на родната федерация Костадин Димитров.

Състезателите показаха воля, физическа подготовка, теоретични познания и техника. В края на продължителния изпит те получиха напътствия и безценни съвети от членовете на изпитната комисия.

През целия ден залата на стадион „Христо Ботев“ бе препълнена от родители и приятели, които искаха да споделят деня със своите деца и близки.

„През последните години все повече подрастващи идват в залата, за да се занимават със спорт. Таекуон-до има роля не само за физическото им развитие, но и в оформянето на характера им – възпитава постоянство, концентрация, упоритост, екипност и други важни качества“, коментира Костадин Димитров, който пожела весели празници, здрава и успешна нова година.

Подобни статии

Top