"Възраждане": Син на кмет нападна с пистолет пловдивски депутат от „Възраждане“ - DC news

„Възраждане“: Син на кмет нападна с пистолет пловдивски депутат от „Възраждане“

Стоян Таслаков бил заплашен с пистолет от Иван Белишки, син на кмета на Панагюрище

Днес народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат и заплашен с пистолет от Иван Белишки, син на кмета от ГЕРБ в Панагюрище, съобщиха от пресцентъра на ПП „Възраждане“.

„Добре съм. Справих се с нападателя. Той има повече поражения. Нищо ми няма. Не ми звънете, нямам батерия“, написа в официалната си политическа страница във Фейсбук Таслаков.

Таслаков е вторият народен представител от ПГ на „Възраждане“, който  е системно заплашван с убийство от Иван Белишки. За това многократно са сезирани МВР и Прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки не са реализирани.

Призоваваме органите на реда да предприемат мерки, тъй като по улиците на страната ни се разхожда опасно лице, което може да застраши живота и здравето не само на народните представители, но и на други български граждани.

По информация от източници на „Възраждане“  срещу Иван Белишки многократно са подавани жалби, но органите на реда все още не са предприели мерки по тях. Дали има политически чадър над Белишки или безнаказаността, с която непрекъснато се сблъскваме в страната ни,  действа в негова полза, нека си отговори всеки сам за себе си.

По-късно следобед синът на кмета на Панагюрище бе арестуван в столицата, потвърдиха от МВР заради отправената заплаха за убийство.

Подобни статии

Top