Възстановяват настилката по улиците в „Захарна фабрика“

По Водния проект

От днес започва изграждането на настилка по част от улиците, включени в интегрирания проект за водите в район „Северен“. След подмяната на водопроводната и канализационна мрежи започва изграждането на тротоари, полагане на трошенокаменна настилка. След това ще бъдат положени основните пластове от битумизирана баластра и неплътен асфалт, за да може улиците да станат проходими при зимни условия. Плътният асфалтобетон ще бъде направен през пролетта, когато температурите го позволяват.

Ще се работи по ул. „Драгота“ в отсечката между ул. „Полк. Дрангов“ до ул. „Победа“. Също така по ул. „Полк. Дрангов“ в участъка от ул. „Полк. Сава Муткуров“ до ул. „Стефан Ботев“, както и по ул. „Добротич“ в участъка ул. „Полк. Дрангов“ до ул. „Победа“. Нова настилка ще се полага и на ул. „Сърнена гора“ в отсечката между ул. „Полк. Сава Муткуров“ до бул. „България“, както и по улиците в кв. “Захарна фабрика”.

От Общината призовават гражданите да не паркират по улиците, където се извършва възстановяване на настилката, за да не се възпрепятства и забавя работата на фирмата изпълнител, която е поела ангажимент до Нова година да има нова настилка.

Подобни статии

Top