Вдигнаха каруца с паяк за репатриране(СНИМКИ)

Екип на „Общинска полиция“ репатрира каруца в центъра на града.

Истинска сензация предизвика  гледката на каруца,  вдигната от паяк за репатриране. Това днес се случи на един от пловдивските булеварди пред изумените погледи на хората.

В обедните часове днес автопатрул на Шесто РУ констатирал пътно превозно средство с животинска тяга- кон с каруца, който бил спрян в близост до търговска база „Ритон“ на бул. „Шести септември“ 231.

Собственик на каруцата е 46 годишен мъж от квартал Столипиново, който заедно с жена си и трите си деца, превозвал метални отпадъци. Полицейските служители са съставили акт за административно нарушение на основание чл. 17 ал. 1 от Наредбата за организация и безопасност на движението на територията на община Пловдив, свързана с безопасността на движение и дисциплина на водачите, пътните превозни средства и пешеходците на територията на града. В последствие за установената нередност е сигнализирана и „Общинска полиция“, която е репатрилала каруцата.

Припомням, че от 2013 г. движението на каруци на територията на град Пловдив е забранено с решение на общинския съвет. Контролът и проверките от органите на реда ще продължат и занапред.

Top