Венци Стефанов: На „канарчетата“ аз им дадох купата да я прекопират!

Славия е от времето на Наполеон! Време е Бойко Борисов да погледне и към нас – кредит за козирката, каквато другите нямат!

Президентът на Славия Венци Стефанов отново отправи критика срещу пловдивските отбори. След като преди месец говори за Локомотив, сега той намеси и Ботев. Членът на Изпълкома на БФС се развълнува от темата кой е най-старият футболен клуб в страната. Босът коментира с половин уста евентуалната помощ към Левски от страна на държавата, но отклони същността на въпроса и замеси своя клуб в темата, пише tribunaplovdiv.bg.

„Славия е най-старият клуб в България! На „канарчетата“ аз им дадох купата да я прекопират. Те твърдят, че са от 1912 година, но ние можем да кажем, че сме от времето на Наполеон.

Премиерът е направил много за много клубове, единствено за Славия не е. Сега 37 милиона се изсипаха в Пловдив за стадиони, нека не злоупотребяват с добрината на Бойко Борисов. Време е той да погледне и към „белия“ отбор. Щом помагат на ЦСКА, Левски, Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), нека и на нас. И ние душа носим“, заяви Венци Стефанов.

Подобни статии

Top