Веско Маринов с коронавирус, излезе официалната му автобиография

И Веселин Маринов е сред заразените с COVID-19 у нас.

В момента той се намира в болница в тежко състояние, но въпреки това е намерил сили да отправи послание към българите. Той съветва хората да се пазят и в никакъв случай да не подценяват коварния вирус.

Певецът пожела всеки, който не вярва, че COVID-19 съществува, да посети някоя от болниците и да види каква е войната с него.

Не пропусна и да поздрави медиците, които са на първа линия и водят битка за спасяването живота на тежко болните. Той изрази истинско възхищение към тях и обеща, че ще изнесе шоу в тяхна чест, когато оздравее.

„От любов“ вече може да бъде открита по книжарниците

Междувременно днес стана ясно, че на пазара вече е официалната автобиография на певеца.

„От любов“ (изд. „Сиела“) вече може да бъде открита по книжарниците и отправя поглед към онези 39 години на сцена, 23 студийни албума и хиляди концерти, без които историята на родната музикална сцена не би била същата.

Малко след 60-ата си годишнина знаменитият певец споделя в 400 страници преживяното през годините по един неповторим, изпълнен със самоирония и носталгия начин.

Написана като разказ, тази книга откровение започва от самото начало – безгрижното детство във великотърновското градче Полски Тръмбеш – и се влива в годините на  казармата, приятелския съвет да кандидатства в Консерваторията и първите студентски години. За участието си в група „Импулс“, за решението да продължи по свой собствен път – до Германия и обратно – както и за откриването на  шлагера – музиката на сърцето му – за всичко това Веселин Маринов споделя без излишна престореност и отдавайки своята благодарност към всички, помогнали му през годините.

Певецът разкрива любопитни детайли около работата си с Тончо Русев и Евтим Евтимов, които написват за него емблематични песни, както и кои са причините да сключи договор с „Пайнер“ и да прекрати отношенията си с „Мега музика“.

Всяка нота, всяка дума или запетайка в болезнено откровената автобиография на любимия на няколко поколения певец е написана „От любов“ – от любов към обичаните жени, към семейството, към приятелите, към радостните и тъжните мигове, към почитателите и най-вече към онази музика, в която се измерва животът.

Източник и снимка: woman.bg и „Сиела“

Подобни статии

Top