Вестник с интервю с Крушарски, Локо го определи като „невярна информация“

„Меридиан мач“ пише за войната между собственика и феновете, клубът го обвини в дестабилизация преди пловдивското дерби

Продължава медийната война с участието на някои печатни издания и Локомотив (Пловдив). Днес вестник „Меридиан мач“ публикува статия, в която цитира Христо Крушарски за проекта му, за проблемите с феновете и за пловдивското дерби. Малко по-късно клубът официално обяви, че това е невярна информация и подобно интервю не е имало, а всичко е опит за дестабилизация преди пловдивското дерби тази събота.

Ето въпросната статия на „Меридиан мач“:

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски няма никакво намерение да се огъва пред атаките от страна на феновете на клуба.

„Черно-белите“ привърженици стават все по-агресивни срещу собственото си ръководство, въпреки двете последователни победи срещу Лудогорец и Верея, които вдигнаха самочувствието на отбора преди градското дерби с Ботев.

Това обаче не притеснява бизнесменът, който имаше и огромен кредит на доверие на „Лаута“, докато се радваше на пълната подкрепа от страна на клубната легенда Христо Бонев и големия функционер Атанас Узунов.

Крушарски е уверен, че ще успее с футболния си проект, въпреки постоянните подводни камъни и интриги, в които го въвличат.

От неделя той е в Грузия по бизнесдела и ще се прибере в България утре, като отсега уговаря срещи с хора, които могат да го подкрепят за постигането на набелязаните цели.

Пред играчите и треньорският щаб собственикът на „черно-белите“ е бил категоричен, че иска победа в дербито с Ботев и че в бъдеще изисква сериозно и професионално отношение от всеки негов служител.

„Какви ще са промените, решавам аз. Обмислям нова стратегия, но не слушам съвети от кой да е и не приемам да ми се налагат“, категоричен е Крушарски, който продължава да разчита на Чавдар Цветков.

Ето и опровержението на Локомотив (Пловдив):

„Във връзка с днешната публикация във вестник „Меридиан мач“, в която има и поместено интервю на Христо Крушарски, желаем да уточним, че тази статия не отговаря на истината.

Президентът Христо Крушарски не е давал никакво изявление пред това печатно издание и изобщо не е споменавал такава информация.

Ставаме свидетели на поредната невярна новина, която явно цели дестабилизация на клуба преди срещата с Ботев, която е след броени дни“.

Подобни статии

Top