Ветераните на Ботев впечатлени от новия вид на Колежа - DC news

Ветераните на Ботев впечатлени от новия вид на Колежа

Те посетиха стадион „Христо Ботев“ заедно с кмета Здравко Димитров и строителя Илиян Филипов

Ветераните на Ботев (Пловдив) останаха впечатлени от вида, който ще придобие клубния стадион след завършването му. Вчера голяма част от славния тим на „канарчетата“ от 80-те посети съоръжението заедно с кмета Здравко Димитров и в присъствието на строителя Илиян Филипов.

Димитър Вичев, Васил Василев, Коста Танев, Благой Блангев, Славчо Хорозов, Коста Танев, Антим Пехливанов, Атанас Пашев, Митко Аргиров, Запрян Раков, Костадин Костадинов, Трифон Пачев и Марин Бакалов, водени от легендарния си капитан Петър Зехтински, не скриха задоволството си от напредъка на строежа и споделиха, че с удоволствие ще заемат места на трибуните за първия мач на обновения стадион. Те благодариха на кмета Здравко Димитров и фирмата – изпълнител за положените усилия, както и на предишното редовно правителство за отпуснатите средства за ремонта на стадиона.

Ветераните на жълто-черните отправиха горещи пожелания към капитана на настоящия тим на Ботев – Тошко Неделев за бързо възстановяване, след тежкия инцидент, който той претърпя в Грузия. Преди да посетят стадиона „жълто-черните“ легенди бяха приети в Общината, където връчиха на кмета Здравко Димитров почетна ВИП-карта като член на най-стария футболен клуб в Пловдив.

Подобни статии

Top