Видео на министъра на културата разпали коментари за… културата на министъра

Атанас Атанасов благодари нестадартно за пожеланията, получени за рождения му ден

Атанас Атанасов благодари по нестандартен начин за пожеланията, които е получил за рождения си ден, предизвиквайки множество обвинения в неадекватност.

Министърът на културата Атанас Атанасов предизвика вълна от коментари, публикувайки свое видео в петък вечер, в което на фона на класическа музика благодари на поздравилите го за рождения му ден.

Самото видео, заснето с телефона на Атанасов, показва гледката от министерския му кабинет, както и от прозореца му в Министерство на културата.

„Нямате представа колко много ме зарадвахте и колко надежда и кураж ми дадохте“, споделя министър Атанасов пред приятелите си и последователите си във Facebook, като по този начин благодари за пожеланията, които е получил за рождения си ден. На 3 април той навърши 32 години.

„Знам, че ме няма от известно време тук. Имам много да ви споделя и обещавам, че много скоро ще го направя. И ще продължа да го правя оттук нататък. Така че, скъпи приятели, до скоро, щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим“, допълва още той.

Видеото обиколи социалните медии и заради нетипичния си характер, и заради поведението на Атанас Атанасов на клипа, някои се усъмниха от какво е провокирано то, спекулирайки за влияние на стимулиращи вещества.

Бившият здравен министър Константин Ангелов, който в момента е депутат от ГЕРБ, коментира казуса, като заяви, че видеото му напомняло случка от началото на медицинската му практика, когато трябвало да се справя с младеж, изпаднал в опиоидна интоксикация.

Ангелов завършва коментара си с думите: „Жалко за културата, жалко и за министъра на културата. Дано не яде утре бой от Кирил.“

Актьорът Филип Аврамов също коментира клипа на културния министър.

„Здравейте, аз съм Просто Фильо от квотата на театралните актьори. И това не е шега, з@щото съм известен. Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо“, написа Аврамов в публикация във Facebook, към която прикачи видео със свой прочит на министерското обръщение.

Много коментари онлайн определят поведението на министър Атанасов и самото публикуване на клипа му като неподходящи за поста, който заема.

Източник: WebCafe
Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top