Вики от "Мастило" учи най-малките на полезни навици - DC news

Вики от „Мастило“ учи най-малките на полезни навици

Излезе четвъртата книжка от преокта „Маргаритка“

Четвъртата книжка от поредицата на Илия Деведжиев, Вики от „Мастило“ и проекта „Маргаритка“ отново обръща внимание на полезните навици. Посещаването на зъболекар почти винаги е истинско предизвикателство както за малки, така и за големи. Междувременно един от най-трудните за приучаване навици е този на миенето на зъби сутрин и вечер, а родителите все по-трудно откриват аргументи срещу желязната логика на въпроси като: Не искам да си мия зъбите! Защо трябва да си търкам зъбите с четка, като те изглеждат съвсем чисти? Как така има храна по зъбите ми, като всичко си изядох?

Eкипът на любимия проект „Маргаритка“ начело с Вики от „Мастило“ и Яна Липованска и този път може да помогне. В четвъртата книжка от поредицата, посветена на полезните навици – „Маргаритка и чистите зъбки“ – Феята на зъбките идва на помощ, за да спаси една загубена четка за зъби. И с нейна помощ и тази на любимите герои Мими, Биби, Маргаритка и Бухалчо всяко дете ще научи как да опази зъбките си от ужасяващите Зъборазрушители. И тази книжка е с текст на Илия Деведжиев и незабравимите илюстрации на Веселка Велинова и ще припомни на най-малките сред нас, че привидно досадните за тях неща са наистина важни. И ще са им необходими през целия им живот.

„Маргаритка и чистите зъбки“ е четвърта от поредицата „Полезни Навици“. През май на пазара се появиха първите две заглавия от нея – „Маргаритка и чистите ръце“ и „Маргаритка и вкусната храна“, а през юли – „Мими и Биби отиват на море“.

Подобни статии

Top