Виктор Генев се завърна в Ботев

Носителят на Купата и Суперкупата с екипа на „канарчетата“ подписа за 2 години

Отборът на Ботев (Пловдив) осъществи втори летен трансфер. „Канарчетата“ привлякоха в редиците си защитника Виктор Генев.

Договорът на 31-годишния бранител е за срок от 2 години. За Генев това ще е втори престой при „жълто-черните“, а футболистът ще направи първа тренировка с пловдивчани още в днешния следобед.

С „канарчетата“ той е носител на Купата и Суперкупата на България.

Виктор Генев е роден на 27 октомври 1988 година. Освен за Ботев, защитникът е играл за отборите на Левски, Монтана, Славия, Криля Советов, Олександрия, Спартак (Семей), Сейнт Мирън, Петролул, Динамо Минск, Ашдод и Черно море, а за последно бе част от тима на Берое.

 

View this post on Instagram

 

Отборът на Ботев (Пловдив) осъществи втори летен трансфер. „Канарчетата“ привлякоха в редиците си защитника Виктор Генев. Договорът на 31-годишния бранител е за срок от 2 години. За Генев това ще е втори престой при „жълто-черните“, а футболистът ще направи първа тренировка с пловдивчани още в днешния следобед. Виктор Генев е роден на 27 октомври 1988 година. Освен за Ботев, защитникът е играл за отборите на Левски, Монтана, Славия, Криля Советов, Олександрия, Спартак (Семей), Сейнт Мирън, Петролул, Динамо Минск, Ашдод и Черно море, а за последно бе част от тима на Берое. #botevplovdiv

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) on

Подобни статии

Top