Виктор Стоянов от “Ергена” зарадва с  букет от рози на новата “Мис Велинград” (СНИМКИ) - DC news

Виктор Стоянов от “Ергена” зарадва с  букет от рози на новата “Мис Велинград” (СНИМКИ)

Не пропусна да подари по роза и на останалите в надпреварата за най-красива в СПА столицата

На грандиозен шоу-спектакъл в най-новия петзвезден хотел в курорта беше избрана новата Мис Велинград 2022 , талантливата Вероника Григорова.

Най-голямото светско, модно и културно събитие в СПА столицата на Балканите премина епично. Водещи бяха легендата Ники Кънчев и актрисата Краси Гешева.

Спектакълът се състоя в най-новата и луксозна събитийна зала в курорта, част от комплекса на хотела.

Програмата бе открита от спиращо дъха огнено шоу. Най-добрите вариететни артисти за тази година, с номинация за ИКАР – Мюзикхолен театър Пловдив взеха участие с три танцови етюда. В арабски танц се включи и Виктор Стоянов  от ‘’Ергена’’, който бе и почетен член на журито.

Останалите членове бяха в състав от собственика на модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС и лицензиант на Мис България – Ирина Папазова , поетесата Антонина Кирова, Мис България 2015 –  Марина Войкова предприемачът Калофер Заков, художникът Борис Богданов, треньорът и собственик на КСТ Импулс – Десислава Петачка, Венцислава Тафкова- Мис България 2020, както и представители на различни бизнеси.

Спиращ дъха танц румба бе представен от осемкратната шампионка по спортни танци Никол Петрова Милчева и нейният партньор Георги Чимев.

И в трите тура участничките впечатляваха както с грация и красота, така и със стилна визия, дело на гримьора  Диана Конова, коафьора Станислав Янгънов и стилистът Соня Сурталова.

След зашеметяващ ‘’Кан Кан’’ на възпитаниците на Николай Серафимов се проведе и церемонията по награждаването. Във феноменални официални бални рокли, изработени специално за конкурса от топ дизайнера Стоян Радичев бе третото  дефиле. На главите си момичетата носеха ръчно изработени диадеми,  а диаманти  блестяха ярко на светлините на прожекторите. Специално музикално и светлинно шоу с атрактивна хореография от Марио Посталов, направиха спектакъла вълшебен.

Подгласнички на Мис Велинград станаха Цветелина Мотишева и Мария Георгива. Избрана за първо място единодушно от цялото жури е 20-годишната Вероника Григорова. Тя е студент по дентална медицина в МУ София, професионален танцьор, вокал, бас китарист на рок група и спортист. Тя взе и специалните награди ваучери за уикенд за двама в хотела домакин и ваучер на стойност от 1000лв за процедури от известна дентална клиника, картина на известния художник Борис Богданов.

“Ергенът” Виктор й подари цял букет с този, но не пропусна и всички останали участнички като също ги дари с роза.

Участничките си тръгнаха с много подаръци от осигурени от спонсорите на конкурса.

Спектакълът  имаше своя благотворителна кауза в подкрепа на Димитър Даскалов, в битката му с коварна болест. На самото събитие се проведе благотворителен търг с картина на име ‘’Здраве’’, предоставена от художника Борис Богданов. Търгът бе спечелен от Тодор Георгиев. Книги с поезия, дарени от Антонина Кирова също бяха част от благотворителността. Общата сума, която ще отиде в подкрепа на велинградчанина чрез ‘’Мис Велинград’’ е над 3000 лв.

Организатор и продуцент на събитието е Краси Гешева – психолог и основател на ‘’Академия за дами’’.

Подобни статии

Top