Виктор Троицки и бременната му съпруга също с коронавирус!

Майката и бащата на Гришо са с отрицателни тестове

Участвалият на Adria Tour в Белград Виктор Троицки е поредният тенисист, който е с коронавирус. Резултатът му идва в момент, когато се провежда масово тестване в Задар, Хърватия, където Григор Димитров игра за последно през уикенда, но се оттегли заради физическо неразположение, а впоследствие, когато се прибра в Монако се оказа, че е носител на COVID-19, съобщава gong.bg.

В допълнение към това бременната съпруга на бившия участник на Sofia open Александра също е болна. Тя се очаква да роди следващият месец.

Освен тях, последният опонент на Димитров в Хърватия Борна Чорич вчера съобщи, че и той е дал положителен тест. Впоследствие стана ясно, че фитнес треньорът на Новак Джокович Марко Паники, този на Гришо, както и личният му наставник са поредните заразени и ще останат изолирани в Задар.

Родителите на Григор Димитров не са заразени с коронавирус. Това са показали направените им тестове, разкри управителят на тенис-комплекса в Хасково Данчо Йорданов.

Кметът на града Тонислав Дечев, който също имаше среща с топ тенисиста ни, също е дал отрицателен тест. Изследванията са били доброволни, а не задължителни.

Общо 12 души са поставени под карантина, сред тях са и няколко журналисти, както и цял клас от ученици, които са имали контакт с Димитров.

Подобни статии

Top