Вицепрезидентът Илияна Йотова откри  „ТексТейлър експо 2019“

Индустриалната част на изложението представя  оборудване, консумативи и услуги за производството, висококачествени изделия, като платове, конци и прежди, аксесоари, готови облекла, трикотаж, бельо, текстил за дома и за хотели. За първи път се включват  логистични компании.  Акцент е присъствието на десет големи фирми от Китай, каза д-р Иван Соколов.

Почитателите на модата ще бъдат впечатлени от авангардните колекции,  разработени от утвърдени творци и от студенти. Те може да се видят  в Дизайнерската зона, на щандовете и на дефилетата на 8 ноември. Сред участниците е Паулина Цветанова, наложила собствена марка в Берлин.

Актуалните тенденции са тема и на презентации от съпътстващата програма. Тя включва също семинари с бизнес насоченост, разглеждащи нови модели за производство и маркетинг в текстилната и модната индустрия.

Експонатите на „ТексТейлър експо 2019“  са разположени в палата 13, която е отворена всеки ден от 10.00 до 17.00 ч. в палата 13. Билетът струва 5 лева, а за ученици и пенсионери – 3 лева. Специалистите имат право на безплатен достъп след онлайн регистрация.

 

 

1 2

Подобни статии

Top