Вижте Черно-бялата Коледа! (ВИДЕО) - DC news

Вижте Черно-бялата Коледа! (ВИДЕО)

Димитър Илиев е Футболист на годината на Локомотив (Пловдив), награди имаше за цялото „черно-бяло“ семейство

Тази година Черно-бялата Коледа не беше на живо в зала, а заради мерките срещу COVID-19 се проведе онлайн. Духът на „черно-бялото“ семейство обаче не се загуби, а очакванията за новата 2021 година са още по-оптимистични.

Феновете избраха Футболист №1 за 2020 година да бъде Димитър Илиев! На второ и трето място останаха Бирсент Карагарен и Мартин Луков. Наградата “Гол на годината” грабна Георги Минчев за попадението си срещу Ботев при разгрома с 6:0.

Отличени бяха още ЖФК Локомотив и ПСК Локомотив, както и изявени състезатели и треньори от Lauta Army Boxing Plovdiv.

Децата и юношите в школата на ПФК Локомотив също не бяха забравени. Ето класирането в отделните възрасти:

Деца:
1. Иван Сулев
2. Калоян Божков
3. Алекс Местов

Юноши младша възраст:
1. Тони Лесов
2. Даниел Маджаров
3. Кристиан Чолаков

Юноши старша възраст:
1. Петър Петров
2. Кристиан Томов
3. Христо Русков

За отбор на годината бе избран Локомотив U17 с треньор Марчо Дафчев.

Пълен запис можете да видите в следващото видео:

„Искам да благодаря на първо място на всички тези момчета и на треньорския екип за поредната страхотна година, която изпращаме. Наистина записахме още няколко пъти имената си в историята на Локомотив – две Купи, разгром над Ботев, това е наистина една прекрасна година.

Всички, които работят в Локомотив – от ръководството до чистачката, са важни за нас и всеки ден усещаме подкрепата и помощта от тях, не на последно място благодаря и на феновете за това, че направиха и невъзможното тази страхотна традиция дда продължи. Благодаря им за всички инициативи през годината, които мен лично ме карат да се чувствам горд, че съм локомотивец. Локомотивското семейство е пример във всяко едно отношение – както на терена, така и извън терена.

Пожелавам си в скоро време да сме всички заедно на стадиона, защото наистина, колкото и да усещаме подкрепата, когато стадионът е пълен, е нещо съвсем разбично.

На всички желая една много по-здрава и по-успешна година и всички заедно да се радваме на още много победи“, заяви Димитър Илиев.

Организаторите от Фенклуб Локомотив (Пловдив) показаха и трогателни кадри от благотворителната си акция в помощ на приюта на оцет Иван от Нови хан.

Подобни статии

Top